Екскурсія у call-центр АТ “Райффайзен Банк Аваль”

Екскурсія у call-центр АТ “Райффайзен Банк Аваль”

Хочеш зробити кар’єру в одному з найкрупніших банків України? Легко! Але потрібно поспішити, кількість обмежена до 43 місць. І відповідно до цього потрібно знати основні вимоги та мати особисті якості, які вимагаються від працівників банку АТ “Райффайзен Банк Аваль”.
Саме про це йшла мова на зустрічі 13.04.17 о 13.00 в аудиторії 316 зі студентами ЖДТУ, під час якої презентували кар’єрні можливості в установі.
Кожен роботодавець знає, хто такий студент, і як тяжко знайти роботу, яку можна поєднувати з навчальним процесом. Але для людей, які дійсно бажають працювати і чогось досягати, це просто.
Графік роботи в call-центрі залежить від вас: повна або часткова зайнятість, вихідні дні “плаваючі” (2 вихідних дні на тиждень), можливість мінятися з колегами змінами (різні бувають в житті ситуації), також є нічна зміна.
Працювати завжди встигнемо, не забуваймо про відпочинок. Керівництво банку організовує колективні поїздки в різні куточки України, так і за її межі.
Розмір заробітної плати уточнюється при співбесіді, але в загальному коливається від 3400 до 4399 гривень в місяць (все залежить від кількості відпрацьованих годин чи днів).
Від потенційних працівників вимагається бажання та вміння швидко схоплювати нову інформацію, освіта: від молодшого спеціаліста та вище.
Робота у call-центрі дещо відрізняється від звичайного call центру тим, що працівники мають справу тільки з вхідними дзвінками.
Відповідно до цього функціональними обов’язками є:
1. Надання клієнтам інформації у телефонному режимі відносно існуючих продуктів, вирішення проблемних ситуацій (робота тільки на вхідних дзвінках);
2. Інформування клієнтів стосовно діючих акцій та пільгових програм, тощо;
3. Презентація та продаж банківських продуктів/послуг при зацікавленості клієнта.
Для тих, хто сумнівається, що ця робота саме для них – Центр розвитку кар’єри ЖДТУ 24.04.2017р. о 16-40 год. організовує екскурсію у call-центр АТ “Райффайзен Банк Аваль” (м.Житомир, вул. Перемоги, 10А), де Ви матимете змогу ознайомитись і поспостерігати за процесом роботи, умовами праці, уточнити всі нюанси, які Вас цікавлять.
Тож не сидіть, не чекайте!!!
Завітайте до Центру розвитку кар’єри ЖДТУ, сконтактуйте і дізнайтесь деталі.
Ми завжди раді Вашому візиту!!!
Руслана Трохименко, ЦРК ЖДТУ

Comments are closed.