Інженер-метролог

Інженер-метролог

ТОВ «Котлозавод «Крігер» здійснює пошук молодих спеціалістів для працевлаштування на нашому підприємстві. Ми готові взяти на роботу молодих людей без досвіду роботи та дати можливість здобути досвід у нашій компанії.

Основний вид діяльності компанії: проектування, виробництво, монтаж, пусконалагоджувальні роботи, сервісне та технічне обслуговування котлів(парових, водогрійних), теплогенераторів для сушки зернових, біотеплоелектростанцій.

Компанія експортує біля 30% обладнання в країни ЕС, постійно оновлює технологічне обладнання, здійснює обмін досвідом з іноземними партнерами, спеціалісти компанії часто відвідують тематичні виставки в Україні та ЄС.

Вимоги:  вища технічна освіта без вимог до стажу, знання в області ремонту та обслуговування контрольно-вимірювальних приладів, бажання вчитись та здобувати практичний досвід.

Обов’язки: Організація взаємодії з територіальними органами Держспоживстандарту та державними метрологічними центрами України; організація та контроль проведення повірки засобів вимірювальної техніки; проведення калібрування і державних повірок, організація транспортування техніки на повірку.

Умови працевлаштування: Офіційне працевлаштування,  з Пн-Пт.; з 8:00 до 17:00., достойна заробітна плата, можливість навчатись у кваліфікованих спеціалістів, можливість закордонних відряджень, можливість стажування в країнах ЄС.

Контакт відділу кадрів, пані Ірина: +380504409733, ivd_kriger@ukr.net

One thought on “Інженер-метролог

  1. Добрий день. Вакансія актуальна? Дякую

Comments are closed.

Comments are closed.