Інженер зі зварювання

Інженер зі зварювання

ТОВ «Котлозавод «Крігер» здійснює пошук молодих спеціалістів для працевлаштування на нашому підприємстві. Ми готові взяти на роботу молодих людей без досвіду роботи та дати можливість здобути досвід у нашій компанії.

Основний вид діяльності компанії: проектування, виробництво, монтаж, пусконалагоджувальні роботи, сервісне та технічне обслуговування котлів(парових, водогрійних), теплогенераторів для сушки зернових, біотеплоелектростанцій.

Компанія експортує біля 30% обладнання в країни ЕС, постійно оновлює технологічне обладнання, здійснює обмін досвідом з іноземними партнерами, спеціалісти компанії часто відвідують тематичні виставки в Україні та ЄС.

Вимоги: вища технічна освіта без вимог до стажу, бажання вчитись та здобувати практичний досвід.

Обов’язки: Робота з технологічною і конструкторською документацією, розрахунок зварювальних режимів  та матеріалів, ведення зварювальних журналів, робота в графічних програмах KOMPAS AutoCad

Умови працевлаштування: Офіційне працевлаштування,  з Пн-Пт.; з 8:00 до 17:00., достойна заробітна плата, можливість навчатись у кваліфікованих спеціалістів, можливість закордонних відряджень, можливість стажування в країнах ЄС.

Контакт відділу кадрів, пані Ірина: +380504409733, ivd_kriger@ukr.net

Comments are closed.