Інженер з комп’ютерних систем

Інженер з комп’ютерних систем

Компанія «Аграрні системні технології» – сучасне українське аграрне підприємство з корпоративною структурою управління та багаторічним міжнародним досвідом. Високоефективну та професійну роботу компанії забезпечують більше тисячі кваліфікованих співробітників.

Основним напрямком діяльності компанії є вирощування зернових культур – сої та кукурудзи. Компанія обробляє земельний банк площею понад 50 000 гектар, переважно у Житомирській області. В управлінні компанії також знаходяться сучасні елеваторні комплекси, які дозволяють забезпечувати сумарний річний обсяг перевалки пізніх зернових та технічних культур об’ємом більше ніж 500 000 тонн.

Компанія у своїй роботі спирається на принципи чіткого дотримання вітчизняного та міжнародного законодавства, якісного задоволення запитів покупців та забезпечення найвищої якості продукції. У компанії використовують найсучасніші технології та виключно нову високоефективну сільськогосподарську техніку провідних західних виробників. Крім цього у компанії приділяють велике значення інвестиціям у розвиток сільських громад та підвищення мотивації своїх співробітників.

Загальна інформація

Назва посади

Інженер з комп’ютерних систем

Причина  відкриття (нова/вакантна)

вакантна

Кількість вакансій

одна

Назвав структурного підрозділу

Відділ технічної підтримки

Функціональні обоязки

Забезпечувати працездатний стан комп’ютерної техніки, операційних систем, системного і прикладного програмного забезпечення. Проводити установку операційних систем, системного і прикладного ПЗ. Вести моніторинг руху комп’ютерної техніки. Давати співробітникам необхідні вказівки, проводити консультаційну та роз’яснювальну роботу  з питань пов’язаних з роботою оргтехніки і програмного забезпечення.

Кому підпорядкований (посада, ПІБ)

Начальник відділу технічної підтримки

Випробувальний термін

Три місяці

Відрядження

так

Розташування робочого місця

Офіс с. Парипси Попільнянського району

 Професійні та додаткові вимоги

Рівень освіти

вища

Досвід роботи

від 1 року 

Навички роботи з ПК

професійні

Рівень знання іноземних мов

Не обов’язково

Додаткові вимоги(необхідні знання, навички, особисті якості, побажання до попереднього досвіду)

Знання операційних систем Windows, Linux, MS Office на рівні адміністрування. Бути ввічливим, вміти коректно знаходити вихід із конфліктних ситуацій. Постійно мати охайний вигляд, дотримуватися ділової форми одягу, правил ділового етикету, розпорядку трудового дня.

Холодіонова Ольга Олексіївна

Менеджер з персоналу

www.ast.ua

Email: o.kholodionova@ast.ua

Моб. Тел. (067) 433-82-16

Comments are closed.