Співпраця з стейкхолдерами

Співпраця з стейкхолдерами

Університетом проводиться анкетування стейкхолдерів, щодо визначення рівня задоволеності співпрацею з Державним університетом «Житомирська політехніка» та підготовкою фахівців.

Зокрема, в період з 11.03.2019 по 27.03.2019 рр. найбільш позитивні відгуки надійшли від топ-партнерів Університету з ІТ-кластеру, мехатроніки та робототехніки, HR, менеджменту, туризму.

Топовими освітніми програмами та спеціальностями, які партнери визнали корисними для їх компаній в співробітництві з Державним університетом «Житомирська політехніка», є:

– економіка, менеджмент, туризм, HR, EІ;

– інженерія, аудит, облік, фінанси, бухгалтерська експертиза;

– метрологія;

– мехатроніка, робототехніка;

– IT.

Партнери зацікавлені у розвитку сучасних компетенцій своїх працівників і випускників. Найважливішими стейкхолдери визначають когнітивні навички (психічна здатність до розуміння та формування суджень, а також здатність набувати знання, у т.ч.: критичне мислення, здатність вирішувати проблеми). Наступними за пріоритетністю визначено соціоемоційні навички, до яких відносяться: поведінка та установки, які допомагають людям ефективно орієнтуватися в особистих і соціальних ситуаціях, а саме: контролювати емоції, спілкуватись з оточуючими та ставити цілі. І третіми за пріоритетністю – технічні: професійні знання і мануальна спритність.

Надходили запити на тренінги від стейкхолдерів: IT, КСВ, Applied English, мотивація та самомотивація, конфлікт-менеджмент, особистісний розвиток, coaching: ICF; групова динаміка та комунікації / team-building, розвиток персоналу, стратегічне управління, проектний менеджмент, тайм-менеджмент, зовнішні та внутрішні комунікаційні стратегії, ведення переговорів, ведення переговорів, управління по цілям.

Співпрацю з Державним університетом «Житомирська політехніка» як пріоритетну визнали 95,8% стейкхолдерів.

Comments are closed.