Фестиваль думок 2020

Фестиваль думок 2020

Фестиваль думок 2020 стартує — це безпечний, комфортний простір, у якому громада може виносити актуальні проблеми та питання, щоб обговорити їх з владою, повноважними особами, лідерами думок, однодумцями, та в ході конструктивної дискусії спільно знаходити рішення. Збираємо теми для дискусій до 31 липня, встигни подати свою!

Наразі ми обережно плануємо нашу довгоочікувану зустріч традиційно на початку вересня (попередньо 5-6-го числа). Ми слідкуємо за епідеміологічною ситуацією, балансуємо з форматами між он- і офлайном, досліджуємо нові інструменти, щоб вже дуже скоро обговорити з вами безліч надважливих питань.

Вам, як і нам, є що сказати? Тоді поспішайте заповнити анкету! Виносьте питання, які вас непокоять, на публічне обговорення, діліться своїми переживаннями, транслюйте свої ідеї – будемо спільно шукати відповіді та рішення. Ви можете запропонувати себе чи знайомого в якості спікера/-ки, або ж долучитись до обговорення з позиції учасника/-ці. Ми допоможемо запросити цікавих людей, які знаються на вашій темі, знайдемо модератора/-ку та створимо комфортний простір для дискусії.

Теми дискусій на Фестиваль думок 2020 приймаються до 31 липня.

Більше інформації про фестиваль: https://www.facebook.com/opinionfestival/

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfI8n8IUhRTd496EN3iDJVWwo1-3zfGdlPQRLAv1EGPMeiWKw/viewform

Comments are closed.