Проєкт Big Data School від Київстар

Проєкт Big Data School від Київстар

Агентство «PR-Service» пропонує студентам за спеціальностями, дотичними до математики, аналітики, ІТ, отримати знання в галузі великих даних та хмарних обчислень у Big Data School 5.0 – власному освітньому проєкті компанії Київстар.

Приймання заявок починається 14 вересня та триватиме до 07 жовтня 2020 року. Після 07 жовтня починаються два етапи тестування, а саме виконання завдання. За результатами тестування обиратимуться студенти на курс навчання. Навчальний курс починається 24 жовтня та триватиме до 12 грудня, а 19 грудня – захист курсових проєктів.

У 2020 році навчальний проєкт Київстар, Big Data School, святкує свій перший ювілей і вже в п’ятий раз у вересні оголошує про набір студентів на курс. Школа буде цікавою для програмістів, математиків, аналітиків і студентів, «підкованих» в основах машинного навчання, які мають навички програмування на Python або R.

Куратори курсу і проєкту – ідейні натхненники і фахівці в області Big Data, професіонали з багаторічним досвідом роботи в Київстар, а ментори – досвідчені практики зі сфери IT, Data Science і Big Data. Цього року вперше менторами Big Data School є MVP (Most Valuable Professional) – це статус, який присвоює корпорація Microsoft.

Сайт проєкту: https://bigdata.kyivstar.ua/school/

Студенти нашого навчального закладу профільних спеціальностей мають унікальну нагоду отримати знання та навички роботи з великими даними, а також гідно представити навчальний заклад як базу підготовки фахівців цього надзвичайно затребуваного профілю.

Участь у проєкті для студентів є безкоштовною, адже його мета — спільно з партнерами закласти підвалини для технологічного зростання України, розвитку її науки в новітніх перспективних напрямках знань.

Це унікальна нагода, скористуйся шансом на отримання передових знань і навичок!

Comments are closed.