Імплементація тренінгу від Британської Ради!

Імплементація тренінгу від Британської Ради!

Стартувала імплементація програми “Активні громадяни”!
Завдяки цьому, студенти зможуть сприяти соціальним змінам і забезпечити сталий розвитку шляхом розбудови мережі молодих лідерів, отримають знання та навички, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності, поваги до різноманіття та вміння вести безконфліктний діалог.

Проведено, як модуль в дисципліну “Управління міжнародними проєктами та грантами”, на якому були присутні студенти та студентки спеціальності 051 “Економіка”. Вагомий внесок до програми надала фасилітаторка Анастасія Любомирівна Чорній.

Державний університет “Житомирська політехніка” є офіційним партнером Британської Ради з 1 червня 2019 року. Постійно проводяться офлайн та онлайн тренінги за програмою Британської Ради “Активні громадяни”. Зокрема, за період 29.12.2020 – 19.02.2021 за допомогою сучасних діджитал-інструментів в тренінгах прийняли активну участь близько 100 учасників та учасниць з України, Житомира, Єгипту та Конго.

Щиро дякуємо за такий чудовий тренінг Юлії Богоявленській та Анастасії Чорній! А також smm-підтримці Марині Прокопчук та технічному супроводу, який нам забезпечив Віталій Харченко!
Дуже насичений день, багато корисної інформації та незабутні враження! Далі тільки краще!

Comments are closed.