Партнерський проєкт соціальної дії за програмою «Активні громадяни» від Британської Ради – “Unisport”

Партнерський проєкт соціальної дії за програмою «Активні громадяни» від Британської Ради – “Unisport”

Вітання усім!
Втомилися від дистанційки? Немає часу на зміцнення стану фізичного та психічного здоров’я? Не проблема! Проєкт “Unisport”надає нам неймовірну нагоду!!!

“Unisport” – партнерський проєкт соціальної дії  за програмою «Активні громадяни» від Британської Ради вже чекає на тебе!
Приазовський державний технічний університет, Державний університет «Житомирська політехніка» і Кам’янець-Подільський національний університетом імені Івана Огієнка, у співпраці з ДУ «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М. І. Ситенка НАМН України» (м. Харків) та Smart Fitness Academy – навчальним фітнес центром (м. Київ), запрошують усіх бажаючих стати учасниками та учасницями.

Дякуючи сучасним цифровим технологіям п’ять міст водночас подарують усім жителям України можливість долучитися  до незвичайних тренінгів, які дозволять учасникам зняти фізичну напругу через долучення до магії PortDeBras- гімнастики для тіла, здатної знімати стрес, розслабляти м’язи, заспокоювати нерви, а також водночас  отримати необхідні поради щодо створення психологічного комфорту на відстані.
А ще, це все буде транслюватись на свіжому повітрі, що може бути краще?  А отриманні знання допоможуть у майбутньому!

Здоров’я — це перша і найважливіша потреба людини, яка визначає здібність до праці і забезпечує гармонійний розвиток особистості. Воно є найважливішою передумовою до пізнання оточуючого світу, до самоутвердження та щастя людини. Тренінг допоможе подбати про нього!

Коли?
08 та 22  травня, 06 червня 2021 року*

Де?
формат онлайн

Пам’ятайте, що спосіб життя має найбільший вплив на стан здоров’я, а здоровий спосіб життя, в свою чергу, закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості. Тож долучайтесь, запрошуємо усіх бажаючих!

Реєстраційна форма учасника проєкту “Unisport”: https://docs.google.com/forms/d/1ViLOoQNpn1CwtgpsBOD9p2U5oKt0KINco1DIR3ngumc/viewform?fbclid=IwAR14mjTY-83AntKtvVp_GbUc6zCjplKFGQ6ueZz0GFlsulS5S92X001xxSk&edit_requested=true

*PortDeBras плануєтся проводити на відкритому повітрі, тому дати тренінгів можуть бути змінені в залежності від погодних умов.

Comments are closed.