Перший день проєкту “UniSport”

Перший день проєкту “UniSport”

Вітання усім!
Після вихідних та свят, хочемо розпочати робочий тиждень з приємних новин!

Тестовий варіант відбувся 05.05.2021р. на якому було обговорено всі організаційні моменти та комплекс вправ, а вже цієї суботи 08.05.2021 відбувся перший день проєкту UniSport зa підтримкою British Council за програмою Active Citizens Ukraine, який об’єднав три університети з різних куточків України (Приазовський державний технічний університет, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, Державний університет “Житомирська політехніка”).

Тренерка з фітнесу міжнародного класу Smart Fitness Academy (Маріуполь) Маргарита Подопріхіна провела фантастичне заняття з фітнес-напрямку PortDeBras. PortDeBras – це вправи, які виходять із кроків, пліє, присідань, стійок, скручувань, нахилів і помахів руками. Всі ці рухи супроводжуються легкою музикою, що дозволяє відсторонитися від буденних проблем, налаштувавшись на особливе сприйняття себе і світу. У розслабленому стані починається дуже тонке відчуття свого тіла.Неймовірний ранок, який зарядив енергією на весь день! У Державному університеті «Житомирська політехніка» упродовж 45 хвилин студенти, працівники, а також викладачі і навіть наймолодше покоління долучилися до проєкту та показали на власному прикладі, що здоровий спосіб життя – це круто! Доведено, що заняття з PortDeBras є неймовірними для подолання психологічного вигорання в період дистанційки, яка зумовлена Covid-19, а також є ефективними при проблемах з поставою. Окрім цього, PortDeBras розвиває навички управління власним диханням, допомагає при проблемах з поставою та зміцнює м’язи.

Погодні умови 8 травня не були сприятливими для рухів PortDeBras біля „Ейфелевої вежі“ на парковій території університету, тому захід було проведено в Інтерактивному музеї науки і технологій «Політехнік». Ще заходи PortDeBras плануються 22 травня та 06 червня 2021 р.! Дати проведення онлайн тренінгу з психологічного комфорту на відстані – 20 травня та 03 червня 2021р.

*PortDeBras планується проводити на відкритому повітрі, тому дата тренінгу можуть бути змінена в залежності від погодних умов. (Контактна інформація +380664885515 еmail: polupanova.pstu@gmail.com Катерина Полупанова).
Реєстрація для участі у проєкті за посиланням: https://docs.google.com/…/1ViLOoQNpn1Cwtgps…/viewform…Посилання на наступні підключення: https://meet.google.com/pws-saux-ukz

Долучайтеся, адже здоров’я – це найцінніше, що у нас є, а даний проєкт допоможе його підтримати!

Comments are closed.