Третій день онлайн-тренінгу “Active citizens”

Третій день онлайн-тренінгу “Active citizens”

“Active citizens”

Центр розвитку професійної кар’єри Державного університету “Житомирська політехніка” разом офіційними та міжнароднми партнерами 8-10 червня 2022 року провів локальний онлайн-тренінг за програмою “Active citizens” Британської Ради. Ми знаємо, що зараз нелегкий час, війна та агресії росії проти України триває. Але потрібно не зупинятися та створювати тей потенціал, який буде скоро в нагоді. Бо, мир – це набагато більше ніж відсутність війни.

Цей тренінг вже є традиційним не лише для університету, а також для міжнародної співпраці та збільшення кількості активних громадян, шляхом надання можливості реалізації своїх проектів.

Хочемо подякувати нашим офіційним та міжнародним партнерам за підтримку та участь в заході.
Офіційний партнер – Управління національно-патріотичного виховання молоді та спорту Житомирської ОДА в особі начальника відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Людмили Гуменної.
Освітній партнер – Гімназія Богуміла Грабала в Німбурзі в особі Директора пана Їржі Кугна.
Культурний партнер – Житомирська спілка волинських чехів в особі Голови Людмили Чижевської.

Також велика подяка учасникам тренінгу за їх активність та бажання, щодо розвитку громад та держави в цілому. Адже це неоціненний скарб – знайти в собі сили та мотивацію рухатися далі, навіть в таких непростих умовах.

Для всіх бажаючих прийняти участь та здобути новий досвід буде чудова нагода, наступний онлайн-тренінг за програмою ‘Acticve citizens” Британської Ради відбудеться 20-22 червня 2022 року.
Всім мирного неба. 🕊

Проєкт реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.

ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether #ЦеЖ_Політехніка

Comments are closed.